Kapper De Harmonie - Cryolipolyse - IPL ontharen

Over ons

Welkom thuis

De toonaangevende salon in Someren-Eind, Kapper De Harmonie.

Neem plaats in onze salonstoel, geniet en ontspan met een heerlijk kopje koffie in alle soorten, warme chocomel of thee. Een gepersonaliseerd advies is het begin van iedere behandeling. De combinatie van onze vakkennis en jarenlange ervaring bij Kapper De Harmonie, staan garant voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Onze salon staat garant voor de beste kwaliteit, persoonlijk advies en ontspannen thuis gevoel. Wij zorgen dat jij blij en met een perfect kapsel onze salon verlaat en de tips & tricks makkelijk thuis na te maken.

Wat maakt onze salon zo uniek?

Vakkennis

Service

Wij helpen jou met de perfecte coupe

Laat je dag beginnen of eindigen met de kracht en vakkennis van Kapper De Harmonie.

Beleef het enige echte thuis gevoel bij Kapper De Harmonie voor al je behoeften voor je haar. Met veel passie en ervaring in wassen, knippen en kleuren willen wij als team je meenemen in onze sfeer van thuis.

Of het gaat om dames, heren of de hele familie. Wij staan graag als regelmatig getraind team achter jouw om je haar-wensen met plezier uit te voeren.

Wij gebruiken Keune

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Daarom werken we graag met de professionele haarproducten van Keune. Alle producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Kapper De Harmonie - Cryolipolyse - IPL ontharen

Onze behandelingen

Wat vertellen onze klanten?

google

Dit is echt een top salon. De dames zijn zeer vakkundig en bovendien ook nog eens super gezellig. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij fixen het. Echt een aanrader. Oh ja, en de koffie is heerlijk 😊

Danny Gevers maart 6, 2024
google

Heel fijn geholpen, alle tijd. Goed advies wat bij het haar en wat bij het hoofd past.

H.E. Timmers november 1, 2023
WhatsApp whatsapp